Du behöver

  • 150 g kantareller
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 0.33 st squash grön
  • 0.5 st röd paprika
  • 1 st kvist rosmarin
  • salt och peppar
  • 3 dl bönor kokta blandade
  • 50 g grönsallad blandad
  • 1 dl solrosskott
  • 1 msk pumpakärnor
  • 1 msk solroskärnor

Ostkräm:

1 dl crème fraîche
1 dl västerbottensost riven
salt och peppar

Gör så här

1
Ansa kantarellerna eller tina dem om de är frysta. Skala och hacka vit-löken. Stek kantareller och vitlök i en stekpanna med olja, ca 3 minuter.

2
Skär squash och paprika i bitar och stek tillsammans med kantarellerna den sista minuten. Krydda med hackad rosmarin, salt och peppar. Tillsätt avrunna bönor och låt dem bli varma.

3
Fördela sallad och solrosskott på två tallrikar. Lägg den varma kantarellsalladen ovanpå. Strö över rostade pumpa- och solroskärnor.

4
Ostkräm: Blanda crème fraiche och Västerbottensost. Smaka av med salt och peppar.