Du behöver

  • 4 st tortillabröd
  • romansallad

Kräm:

0.5 st grillad kyckling
1 st burk majskorn 198 g
0.5 st röd paprika
1 dl crème fraîche
1 msk hackad persilja
1 st vitlöksklyfta
1 tsk rivet citronskal
1 dl purjolök hackad
salt och peppar

Garnera med:

gurka
paprika

Gör så här

1
Bena ur kycklingen och skär köttet i små tärningar. Låt majsen rinna av i en sil. Hacka paprikan.

2
Vispa crème fraichen tjock och blanda med persilja, riven vitlök, citronskal, majs, purjolök, paprika och kyckling. Smaka av med salt och peppar.

3
Lägg några blad romansallad på tortillabröden. Lägg kycklingröra i nedre delen av bröden, vik upp en kant och rulla ihop till wraps. Servera i plastglas. Garnera med gurkskivor och skivad paprika.