Du behöver

  • 1 dl quinoa vit
  • 50 g spenat
  • 0.5 kruka basilika
  • 2 st salladslökar
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 1 st avokado
  • 75 g fetaost
  • 8 st cocktailtomater
  • 50 g grönsallad blandad
  • 125 g mangotärningar

Garnera med:

ärtskott

Gör så här

1
Koka quinoan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. 2. Mixa spenat, basilika och salladslök i matberedaren med kniven monte-rad. Smaka av med olja, salt och peppar. Blanda med quinoan.

2
Dela, kärna ur och skiva avokadon. Skär fetaosten i tärningar. Dela tomaterna.

3
Lägg sallad och quinoa på två tallrikar och fördela mango, avokado, fetaost och tomater ovanpå. Garnera med ärtskott. Ringla över olivolja vid serveringen.