Du behöver
- 125 g champinjoner
- smör eller margarin
- 1 st röd paprika
- 1 st purjolök
- salt och peppar
- 4 st kotletter
- 0.5 tsk Chili explosion Santa Maria
- 2 dl vispgrädde
- 1 msk chilisås
- 200 g färskost
Ugn: 175º
Gör så här
1
Skiva champinjonerna och fräs i en stekpanna med smör. Dela, kärna ur och tärna paprikan. Skölj och skiva purjolöken.
2
Lägg ner i stekpannan och fräs ett par minuter. Krydda med salt och peppar.
3
Krydda kotletterna med chili och salt, och bryn i stekpannan med smör.
4
Lägg över i en form och lägg grönsaksfräset vid sidan. Koka upp grädde, chilisås och färskost.
5
Krydda med salt och peppar och häll över grönsakerna. Gra-tinera i 30 minuter.