Du behöver

  • 125 g champinjoner
  • smör eller margarin
  • 1 st röd paprika
  • 1 st purjolök
  • salt och peppar
  • 4 st kotletter
  • 0.5 tsk Chili explosion Santa Maria
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk chilisås
  • 200 g färskost

Ugn: 175º

Gör så här

1
Skiva champinjonerna och fräs i en stekpanna med smör. Dela, kärna ur och tärna paprikan. Skölj och skiva purjolöken.

2
Lägg ner i stekpannan och fräs ett par minuter. Krydda med salt och peppar.

3
Krydda kotletterna med chili och salt, och bryn i stekpannan med smör.

4
Lägg över i en form och lägg grönsaksfräset vid sidan. Koka upp grädde, chilisås och färskost.

5
Krydda med salt och peppar och häll över grönsakerna. Gra-tinera i 30 minuter.