Du behöver

  • 3 st tomater
  • 0.5 st aubergine
  • 0.5 st squash
  • 1 st röd paprika
  • 0.5 st rödlök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 0.5 dl sötmandel
  • 1 dl couscous kokt
  • 50 g fetaost
  • 0.5 st citron pressad saft

Ugn: 250°

Gör så här

1
Skär tomat, aubergine, squash, paprika och lök i bitar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Strö över hackad vitlök. Ringla över olja och krydda med salt och peppar. Baka i ugnen i 20 minuter. Rör om då och då.

2
Skålla, skala och rosta mandeln i torr stekpanna. Lägg upp couscous och grönsaker på ett fat. Smula fetaost över och strö på mandel. Droppa över citronsaft.