Du behöver
- 12 st kycklingben
 - salt svartpeppar
 
Marinad:
                                                              0.5 dl grillolja                       Caj P
                                                              1 dl ajvar relish 
Sås:
                                                              4 dl turkisk yoghurt
                                                              2 dl parmesanost                       riven
                                                              2 msk honung
                                                                salt och peppar 
Ugn: 225º
Gör så här
1
                Torka av kycklingbenen, salta och peppra. Blanda grillolja och ajvar relish i en stor fryspåse. Lägg ner kycklingbenen och gnid runt marinaden. Låt benen marinera 2 timmar i kylen.
            
2
                Lägg kycklingbenen i en långpanna med bakplåtspapper. Salta och peppra. Stek i mitten av ugnen, ca 35 minuter. Kontrollera att köttet är ofärgat.
            
3
                Blanda samman yoghurt med parmesan och honung i en skål. Smaka av med salt och peppar.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






