Du behöver
- 2 st kycklingfiléer
 - salt och peppar
 - 1 msk rapsolja
 - 0.5 dl ajvar relish
 - 0.5 dl crème fraîche
 - 1 st vitlöksklyfta
 - 2 msk vatten
 - persilja
 
Servera med:
                                                                klyftpotatis
                                                                sallad                       blandad  med rödlök och pressad citron
Ugn: 225°
Gör så här
1
                Krydda kycklingen med salt och peppar och bryn den på båda sidor i en stekpanna med olja.
            
2
                Rör ihop ajvar relish, crème fraiche och pressad vitlök, och klicka över kycklingen. Tillsätt vatten och låt småkoka under lock i 5 minuter. Strö över persilja och servera med klyftpotatis samt blandad sallad med strimlad rödlök och pressad citronsaft.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






