Du behöver
- 200 g kycklingfilé
 - 1 msk rapsolja
 - 0.5 tsk sesamolja
 - 1 st vitlöksklyfta
 - 2 cm röd chilipeppar
 - 1 tsk ingefära riven
 - 125 g broccoli
 - 0.5 st röd paprika
 - 75 g minimajs
 - 100 g äggnudlar
 - 2 msk cashewnötter
 - soja
 
Gör så här
1
                Skär kycklingen i bitar och fräs i en stekpanna med raps- och sesamolja. Skala och hacka vitlöken och hacka chilin fint.
            
2
                Lägg ner vitlök, chili och ingefära. Dela broccolin i mindre bitar. Kärna ur och strimla paprikan och dela majsen.
            
3
                Lägg ner i stekpannan och tillaga under lock i 4 minuter. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar och blanda i. Strö över nötterna och servera med soja.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






