Du behöver
- 200 g falukorv
 - 0.5 st gul lök
 - 1 msk smör eller margarin
 - 2 msk tomatpuré
 - 2 dl mjölk
 - salt och peppar
 - 1 msk senap
 - 2 msk hackad persilja
 - 2 st ris port kokt
 - 1.5 dl gröna ärter
 
Gör så här
1
                Strimla korven. Skala och hacka löken. Fräs korv och lök i en stekpanna med smör. Tillsätt tomatpuré och fräs runt alltsammans.
            
2
                Späd med mjölk och koka ihop i 10 minuter. Smaka av med salt, peppar och senap. Strö över persilja.
            
3
                Koka riset enligt förpackningen och rör ner ärterna när det återstår 5 minuter av koktiden.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






