Du behöver

  • 2 st kycklingfiléer
  • 1 msk rapsolja
  • salt och peppar
  • 200 g wokgrönsaker frysta
  • 1 st ananas 220 g
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 1 msk sweet chilisås
  • 1 tsk kycklingfond
  • 0.5 tsk majsstärkelse
  • salt och peppar
  • 10 st cocktailtomater

Servera med:

jasminris Kokt
grönsallad

Gör så här

1
Strimla filéerna och bryn dem i en het stekpanna med 1/2 msk olja. Salta och peppra. Ta upp kycklingen och gör ren pannan.

2
Hetta upp stekpannan med 1/2 msk olja och woka grönsakerna i ca 5 minuter under omrörning.

3
Häll ananasjuicen ner i en redningsbägare och tillsätt vinäger, sweet chilisås, fond och majsstärkelse. Skaka om och tillsätt till wokgrönsaker-na. Tillsätt kycklingen och rör om.

4
Skär ananasen och tomaterna i biter och tillsätt dem till woken. Låt alltsammans bli varmt. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt jasminris och sallad.