Du behöver
- 2 st kycklingfiléer
- 1 msk rapsolja
- salt och peppar
- 200 g wokgrönsaker frysta
- 1 st ananas 220 g
- 1 tsk rödvinsvinäger
- 1 msk sweet chilisås
- 1 tsk kycklingfond
- 0.5 tsk majsstärkelse
- salt och peppar
- 10 st cocktailtomater
Servera med:
jasminris Kokt
grönsallad
Gör så här
1
Strimla filéerna och bryn dem i en het stekpanna med 1/2 msk olja. Salta och peppra. Ta upp kycklingen och gör ren pannan.
2
Hetta upp stekpannan med 1/2 msk olja och woka grönsakerna i ca 5 minuter under omrörning.
3
Häll ananasjuicen ner i en redningsbägare och tillsätt vinäger, sweet chilisås, fond och majsstärkelse. Skaka om och tillsätt till wokgrönsaker-na. Tillsätt kycklingen och rör om.
4
Skär ananasen och tomaterna i biter och tillsätt dem till woken. Låt alltsammans bli varmt. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt jasminris och sallad.