Du behöver
- 0.5 st gul lök
 - 600 g nötfärs
 - 0.5 dl rödbetor, hackade, inlagda
 - 2 msk kapris
 - 3 st äggulor
 - 1 msk dijonsenap
 - salt och peppar
 - smör eller margarin till stekning
 
Servera med:
                                                                bröd                       grovt
                                                                ägg                       stekt
                                                                sallad
                                                                rödbetor
                                    
Gör så här
1
                Skala och hacka löken fint. Blanda färsen med lök, rödbetor, kapris, äggulor, senap, salt och peppar.
            
2
                Forma 8 biffar och stek i smör 4–5 minuter per sida. Servera på grovt bröd med stekt ägg, sallad och rödbetor.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






