Du behöver

  • 1 dl matkorn
  • 2.5 dl vatten
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 2 st svamp eller 150 g champinjoner
  • 0.5 st purjolök
  • 1 msk matfett
  • 1 st squash liten
  • 1 st röd paprika
  • 2 skiva kassler som är 1 cm tjocka
  • salt och peppar

Servera med:

2 st ägg stekta
sallad

Gör så här

1
Koka matkornet i en kastrull med vatten och buljongtärning enligt anvisningarna på förpackningen.

2
Tärna svampen och skiva purjolöken. Fräs svamp och purjolök i en stekpanna med matfett tills svampen börjar ta färg.

3
Tärna squashen. Dela, kärna ur och tärna paprikan. Tillsätt squash, paprika, matkorn och tärnad kassler till stekpannan. Låt pytten bli varm. Smaka av med salt och peppar. Servera med stekta ägg och sallad.