Du behöver
- 600 g kycklingfilé
 - olja +1 msk
 - salt och peppar
 - 100 g minimajs
 - 1 st rödlök
 - 2 st morötter
 - 0.5 st röd chilipeppar
 - 1 st vattenkastanjer 227 g
 - 2 msk sweet chilisås
 - 1 msk ketjap manis
 - 1 msk kycklingfond
 - 2 dl vatten
 - 2 tsk maizena majsstärkelse
 - 0.5 dl cashewnötter
 
Det här behövs till 4 pers:
Gör så här
1
                Strimla kycklingfiléerna och bryn i olja. Krydda med salt och peppar, och stek nästan klara. Ta upp ur stekpannan.
            
2
                Dela minimajsen i bitar. Skala och klyfta löken, och skala och strimla morötterna.
            
3
                Hacka chilin. Fräs grönsakerna i olja tills de är nästan mjuka. Tillsätt sweet chilisås, ketjap manis, fond och vatten, och koka upp.
            
4
                Red av med majsstärkelse utrörd i lite vatten och koka upp. Lägg i kyckling och cashewnötter och smaka av. Servera med ris.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






