Du behöver
- 250 g kassler benfri
- 1 st purjolök
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 st morot
- 1 st paprika
- 1 st vitkål ca 100 g
- 1.5 dl hönsbuljong
- 1 msk ljus soja
- 1.5 krm sambal oelek
Det här behövs till ca 2 port:
Gör så här
1
Strimla kasslern. Ansa och skär purjolöken i bitar. Skala och finhacka vitlöken. Skala och skär moroten i tunna slantar. Kärna ur och strimla paprikan. Ansa och strimla vitkålen.
2
Fräs kassler, purjolök, vitlök, morot och paprika i lite matfett i en stor stekpanna några minuter.
3
Tillsätt vitkålen och rör om. Späd med buljong och krydda med soja och sambal oelek. Låt allt småputtra 3–4 minuter. Smaka av. Bjud kokt ris eller couscous till.