Du behöver
- 250 g kassler benfri
 - 1 st purjolök
 - 1 st vitlöksklyfta
 - 1 st morot
 - 1 st paprika
 - 1 st vitkål ca 100 g
 - 1.5 dl hönsbuljong
 - 1 msk ljus soja
 - 1.5 krm sambal oelek
 
Det här behövs till ca 2 port:
Gör så här
1
                Strimla kasslern. Ansa och skär purjolöken i bitar. Skala och finhacka vitlöken. Skala och skär moroten i tunna slantar. Kärna ur och strimla paprikan. Ansa och strimla vitkålen.
            
2
                Fräs kassler, purjolök, vitlök, morot och paprika i lite matfett i en stor stekpanna några minuter.
            
3
                Tillsätt vitkålen och rör om. Späd med buljong och krydda med soja och sambal oelek. Låt allt småputtra 3–4 minuter. Smaka av. Bjud kokt ris eller couscous till.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






