Du behöver
- potatis ca 10 st ganska stora
- 1 st gul lök
- 1.5 st äpple
- 3 dl vispgrädde
- lättmajonnäs ca 1/2 liten tub
- 1.5 msk senap
- filmjölk att späda med
- salt och peppar
Det här behövs till 4-6 port:
Gör så här
1
BÖRJA MED ATT KOKA POTATISEN ANTINGEN HELA MED SKAL ELLER SKALA OCH TÄRNA DEN INNAN DEN KOKAS. LÅT SVALNA. KOKAR DU DEN MED SKAL SÅ TÄRNAR DU DEN NÄR DEN ÄR KALL HELST DAGEN EFTER.
2
VISPA GRÄDDEN OCH BLANDA NED MAJONNÄS, SENAP, SALT OCH PEPPAR OCH SMAKA AV.
3
FINHACKA LÖKEN OCH TÄRNA ÄPPLET.
VÄND NER LÖK, ÄPPLE OCH POTATIS. SPÄD MEN FILMJÖLK VID BEHOV OCH SMAKA AV.
VÄND NER LÖK, ÄPPLE OCH POTATIS. SPÄD MEN FILMJÖLK VID BEHOV OCH SMAKA AV.
4
LÅT HELLST STÅ I KYLEN TILLS NÄSTA DAG OCH RÖR OM DÅ OCH DÅ. SE TILL ATT HÅLLA DEN LAGOM KRÄMIG MED FILMJÖLKEN. SMAKA AV INNAN SERVERING DET KAN BEHÖVAS TILLSÄTTAS MER AV MAJONNÄS OCH SENAP NÄR POTATISEN SUGIT ÅT SIG.