Du behöver

Pajdeg:

1.5 dl grahamsmjöl
1.5 dl vetemjöl
125 g margarin
3 msk kallt vatten
1 tsk oregano salt

Fyllning:

2 st purjolök
1 st cocktailtomater liten ask
2 dl keso
2 st stora ägg
salt vitpeppar

Ugn: 200 º

Tillbehör:

sallad
bröd

Det här behövs till ca 6 småpajer:

Gör så här

1
Blanda samman ingredienserna till pajdegen. Låt den vila i kylskåp medan du förbereder resten.

2
Skär purjolöken i bitar. Vispa upp äggen och blanda ner keson. Smaksätt med salt och peppar.

3
Tryck ut pajdegen i 6 mindre pajformar. Förgrädda degen i 5 minuter. Lägg i purjolök och tomater. Fördela ägg- och keso röran. Sätt in pajerna i ugnen igen i 20 minuter. Servera med sallad och bröd.