Du behöver
- 300 g nötfärs
- 2 st äggulor
- 0.5 tsk salt
- 1 krm peppar
- 0.5 dl rödbetor finhackade
- 0.5 dl rödlök finhackad
- 2 msk kapris
- 4 skiva formbröd vitt
- matfett
- 4 st ägg
Garnering:
rödlök finhackad
oregano
Gör så här
1
Rör ut färsen med äggulor, salt, peppar, rödbetor, lök och kapris. Arbeta till en smidig smet.
2
Fördela färsen på brödskivorna och bred ut till ett jämnt lager.
3
Stek på måttlig värme i lite matfett 5-6 minuter med köttsidan nedåt. Vänd och stek ytterligare någon minut.
4
Stek äggen och fördela på mackorna. Garnera med lite finhackad rödlök och oregano.
Senap, ketchup eller HP-sås är gott till, liksom en tomatsallad.