Du behöver
- 1 dl vetemjöl
 - 1 krm salt
 - 3 st ägg
 - 1.5 dl mjölk
 - 0.5 dl pressad apelsinsaft
 - 1 dl grädde
 
Apelsinkräm:
                                                              2 st ägg
                                                                saft                       rivet skal och  av 1 apelsin
                                                              50 g smör
                                                              1 dl vispgrädde 
Sås:
                                                              250 g jordgubbar                       djupfrysta
                                                                vatten                       ca 1/2 dl
                                                              1.5 msk florsocker                       med citronsmak
                                    











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            







                            
                            
                            
                            
                            
                            
Vill du ha varma crêpes kan du lägga dem i en eldafast form och ställa dem i 275° varm ugn med bara övervärme några minuter.