Du behöver
- 0.5 st squash
 - 0.5 st vitlöksklyfta
 - 100 g keso
 - 0.5 tsk timjan
 - salt och peppar
 - 1 msk bröd rivet vitt
 
Bönsalsa:
                                                              0.25 st röd paprika
                                                              0.5 st vitlöksklyfta
                                                              0.25 st kidneybönor                       burk röda
                                                              0.5 st tomat
                                                                salt och peppar 
Ugn: 250°
Det här behövs för 1 port:
Gör så här
1
                Dela squashen på längden. Gröp ur den med en sked. Lägg squashen i en lätt smord eldfast form och stek den mitt i ugnen ca 5 minuter.
            
2
                Finhacka squashköttet och rör samman det med pressad vitlök, keso och timjan. Smaka av med salt och peppar.
            
3
                Fyll squashen med kesoröran och strö över rivet bröd.
            
4
                Stek mitt i ugnen ca 15-20 minuter.
            
5
                Kärna ur och tärna paprikan. Skala och skär vitlöken tunt. Fräs lök och paprika i 1 tsk matfett tills det mjuknar.
            
6
                Tärna tomaten. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Rör ner bönor och tomat i grytan. Låt allt puttra samman några minuter. Smaka av med salt och peppar. Ät squashen tillsammans med bönsalsan.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






