Du behöver
- 500 g rostbiff eller lövbiff
- 1.5 st rödlökar
- 2 msk smör eller margarin
- 0.5 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 2.5 msk senap skånsk
- 0.5 msk kinesisk soja
- 0.5 st köttbuljongtärning
- 2 dl matlagningsgrädde
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
                Strimla köttet och hacka den skalade löken.
            
2
                Bryn först köttet lite i taget och flytta över det i en gryta.
            
3
                Fräs löken och lägg den i grytan. Salta, peppra och tillsätt senap, soja och smulad buljongtärning.
            
4
                Häll på grädden och sjud grytan i 2-3 minuter. Servera med  potatis, ris eller pasta.
            










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                             
                            
Ibland hittar man strimlad biff färdig för pannan i butiken. Då går rätten ännu snabbare att laga.