Du behöver

  • 500 g rostbiff eller lövbiff
  • 1.5 st rödlökar
  • 2 msk smör eller margarin
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2.5 msk senap skånsk
  • 0.5 msk kinesisk soja
  • 0.5 st köttbuljongtärning
  • 2 dl matlagningsgrädde

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Strimla köttet och hacka den skalade löken.

2
Bryn först köttet lite i taget och flytta över det i en gryta.

3
Fräs löken och lägg den i grytan. Salta, peppra och tillsätt senap, soja och smulad buljongtärning.

4
Häll på grädden och sjud grytan i 2-3 minuter. Servera med potatis, ris eller pasta.


Kommentar:
Ibland hittar man strimlad biff färdig för pannan i butiken. Då går rätten ännu snabbare att laga.