Du behöver
- 600 g strömmingsfilé
- 0.75 tsk salt
- 1 st ansjovisfiléer
Panering:
                                                              1 dl grovt rågmjöl
                                                              1 tsk salt 
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
                Skölj filéerna och låt dem rinna av väl. Lägg dem på arbetsbordet med köttsidan uppåt. Salta lätt.
            
2
                Låt ansjovisfiléerna rinna av. Fördela dem ovanpå hälften av strömmingsfiléerna. Lägg de andra filéerna ovanpå.
            
3
                Blanda samman rågmjölet med salt. Vänd fiskfiléerna i rågmjölet så att de blir panerade på båda sidorna.
            
4
                Ställ en stekpanna på medelvärme med lite matfett i. Låt det bli ljusbrunt. Lägg i några strömmingsflundror och stek dem gyllene, ca 3 minuter på varje sida. Stek resten på samma sätt. Diska av stekpannan någon gång emellan stekningarna.
            










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            