Du behöver
- 100 g ädelost
- 1 dl mjölk
- 1.5 dl crème fraîche
- 7.5 st räkor hg som skalas
- hackad persilja
- 250 g spaghetti grön
- persilja
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
                Smula osten i mjölken och smält den under omrörning. Tillsätt creme fraiche och koka ihop såsen något.
            
2
                Koka spaghettin enligt anvisning på paketet.
            
3
                Blanda ner räkorna i såsen, låt dem bli varma men inte koka (då blir de sega).
            
4
                Lägg upp spaghettin på varma tallrikar, slå sedan över såsen och garnera med persilja.
            










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            