Du behöver
- 5 st kycklingfiléer
- salt och peppar
- 2.5 msk sweet chilisås
- 1 msk sesamfrön
Chilisås:
                                                              2 dl lätt crème fraiche
                                                              1 dl sweet chilisås
                                                                salt 
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
                Skär kycklingfiléerna på längden i två-tre bitar.
            
2
                Stek kycklingbitarna i lite matfett gyllene runtom ca 6-8 minuter eller tills köttet är klart och köttsaften genomskinlig. Salta och peppra.
            
3
                Låt kycklingen svalna lite och trä sedan upp den på spetten.
            
4
                Rör samman ingredienserna till såsen. Smaka av med salt och peppar. Bjud kycklingspetten varma eller ljumma med grönsaksris och chilisåsen.
            










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            