Du behöver
- 3.5 st aubergine
 - 3 dl crème fraîche
 - olivolja ca 1/2 dl
 - vitvinsvinäger
 - 2.5 st vitlöksklyftor krossade
 - salt och lite peppar
 
Det här behövs:
Gör så här
1
                Skölj auberginerna i vatten och stick med en gaffel många små hål runt om fukterna. Sätt ugnen på ca 175 grader.
            
2
                Lägg auberginerna på galler och in i ugnen. Låt stå ca 1 timma eller tills du känner att auberginerna är mjuka.
            
3
                Ta ut auberginerna. Låt dem svalna av något genom att dela dem på mitten.
            
4
                Tag sedan ut fruktköttet och lägg i ett durkslag och låt rinna av.
            
5
                Blanda ihop med de övriga ingredienserna. Smaka av med vitvinsvinäger efter smak.
            









                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






