Du behöver

  • mördeg eller 4 mördegsplattor
  • 45 ml flytande honung
  • 1 pkt bladspenat fryst
  • färsk basilika
  • svartpeppar krossad
  • 35 ml olivolja
  • 4 st chèvreost tjocka skivor
  • 1 st ägg till pensling

Det här behövs till ca 4 pers

Gör så här

1
Sätt ugnen på 250 grader.

2
Platta ut mördegen något (om du använder mördegsrulle så dela den i fyra lika stora plattor), smula sönder osten (en ostbit till varje platta).

3
Tina bladspenaten och krama ur vattnet, dela upp den på osten. Häll över honungen och olivoljan. Hacka över basilika och smaksätt med krossad svartpeppar.

4
Vik ihop mördegen och gör dem till knyten. Vänd dem upp och ner. Pensla med ägg och sätt in dem i ugnen, i mitten, lite beroende på ugnen, i c:a 10-15 min.