Du behöver
- mördeg eller 4 mördegsplattor
 - 45 ml flytande honung
 - 1 pkt bladspenat fryst
 - färsk basilika
 - svartpeppar krossad
 - 35 ml olivolja
 - 4 st chèvreost tjocka skivor
 - 1 st ägg till pensling
 
Det här behövs till ca 4 pers
Gör så här
1
                Sätt ugnen på 250 grader.
            
2
                Platta ut mördegen något (om du använder mördegsrulle så dela den i fyra lika stora plattor), smula sönder osten (en ostbit till varje platta).
            
3
                Tina bladspenaten och krama ur vattnet, dela upp den på osten. Häll över honungen och olivoljan. Hacka över basilika och smaksätt med krossad svartpeppar.
            
4
                Vik ihop mördegen och gör dem till knyten. Vänd dem upp och ner. Pensla med ägg och sätt in dem i ugnen, i mitten, lite beroende på ugnen, i c:a 10-15 min.
            









                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






