Du behöver
- 3 dl pumpa tärnad
 - 2 tsk olivolja
 - 0.5 st grönsaksbuljongtärning
 - 1.5 st vitlöksklyftor
 - 1 dl vatten
 - pepparpung
 - 0.5 dl korinter
 - 2.5 msk pinjenötter rostade
 
Det här behövs för ca 2 port:
Gör så här
1
                Hacka den skalade vitlöken och fräs den lätt i oljan. Tillsätt ev. pepparpung.
            
2
                Häll på vattnet och smula i buljongen. Lägg i pumpan. Låt puttra tills pumpan är “halvsmält”. Lägg i korinterna. Såsen är färdig efter ca 15 min när pumpan har smält ihop. Tillsätt pinjefröna på slutet.
            
3
                Servera med pasta och garnera med lite bladpersilja.
            










                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






