Du behöver
- 3 st ägg
 - 1.5 dl strösocker
 - 1 dl vetemjöl
 - 0.5 dl potatismjöl
 - 1 tsk bakpulver
 - 2 tsk pepparkakskrydda
 
Fyllning:
                                                              250 g kesella                       Gourmet
                                                              2.5 dl lingonsylt                       fast
Ugn: 250°
Det här behövs:
Gör så här
1
                Vispa ägg och socker riktigt ljust och pösigt.
            
2
                Blanda samman mjölsorterna med bakpulver och pepparkakskrydda. Rör ner det i äggsmeten.
            
3
                Bred ut smeten i bakpappersklädd långpanna och grädda mitt i ugnen i ca 5-7 minuter.
            
4
                Stjälp upp kakan på sockrat smörpapper. Pensla pappret, som kakan har gräddats på, med lite kallt vatten och drag bort pappret. Låt kakan kallna, gärna med långpannan över.
            
5
                Blanda kesella med lingonsylt och bred fyllningen över kakan. Rulla ihop kakan från långsidan. Lägg kakan kallt tills den ska serveras.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






