Du behöver
- 6 st kycklingfil
- 0.5 dl kinesisk soya
- 1 msk vinäger vit eller röd
- 1 st persilja knippe
- 3.5 st vitlöksklyftor
- 3 dl grädde
- 1 st burk crème fraîche (blå)
Ugn: 200
Det här behövs för ca 6 port:
Gör så här
1
                Blanda marinaden: soya, vinäger, persilja, pressad vitlök. Lägg kycklingfileérna i en plastpåse, häll marinaden över. Låt ligga 3-4 timmar.
            
2
                Lägg fileérna med marinaden i en eldfast form.Blanda försiktigt ned creme fraichen i grädden.
            
3
                Häll det över fileérna och rör om så det blandas med marinaden. In i ugn 30 min i 200 grader. Serveras med jasminris, grönsallad och ättiksgurka.
            









 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            