Du behöver
- 4 st kotletter ca 600 g
 - salt och peppar
 - 1 st gul lök
 - 1 st röd paprika
 - 1 msk curry
 - 2 dl köttbuljong (tärning)
 - 2 dl vispgrädde
 
Det här behövs för 4 port:
Gör så här
1
                Skala och finhacka löken. Kärna ur och tärna paprikan.
            
2
                Gör några snitt i fettkanten på kotletterna. Bryn lite matfett i en stekpanna. Stek kotletterna  ca 3 minuter på varje sida. Tag upp dem. Salta och peppra.
            
3
                Fräs lite margarin tillsammans med curryn. Tillsätt lök och paprika. Låt det fräsa några minuter.
            
4
                Tillsätt buljong och grädde. Rör om och låt det koka 3-4 minuter. Smaka av.
            
5
                Lägg i kotletterna och låt dem bli genomvarma.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






