Du behöver
- 4 st laxkotletter ca 600 g
 
Pensling:
                                                              2 msk smält smör                       eller margarin
                                                              1 st vitlöksklyfta                       pressad
                                                              1 tsk salt
                                                              1 krm svartpeppar 
Ärt- och gurksallad:
                                                              250 g ärter                       (tinade frysta)
                                                              1 bitar gurka                       färsk fintärnad
                                                              0.5 dl dill                       finhackad
                                                              2 dl gräddfil
                                                                citron                       rivet skal av 1/2
                                                              0.5 tsk salt
                                                              1 krm svartpeppar 











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            







                            
                            
                            
                            
                            
                            
Laxen bör hellre vara knappt färdig än grillad för länge, då blir den torr.