Du behöver
- 400 g fiskfilé t ex torsk
 - 1 st ägg
 - 1 dl mjölk
 - 1 tsk salt
 - 1 krm vitpeppar
 - 1 dl ströbröd
 - matfett att steka i
 
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
                Kör de halvtinade fiskfiléerna, ägget, mjölken och kryddorna i en matberedare till en färs.
            
2
                Forma den lösa färsen med vattensköljda händer till åtta runda biffar.
            
3
                Vänd biffarna i ströbröd och stek varsamt. Bygg burgare.
            










                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            







                            
                            
                            
                            
                            
                            
Tillbehör: isbergssallad, rå finhackad lök eller stekt lök, tomatskivor, dressing, ketchup och hamburgerbröd.