Du behöver
- frukt (t ex mango, melon, ananas, kiwi, blodapelsin, banan)
 
Chilijuice:
                                                              2 dl exotisk juice
                                                              0.5 dl socker
                                                              0.5 msk sambal oelek
                                                              1 tsk maizena                       eller potatismjöl
Servering:
glass (passionsfruktsmak)
Garnering:
                                                                Vispad grädde
                                                                citronmeliss 
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
                Skär frukten i större bitar. Lägg upp den i 4 djupa tallrikar.
            
2
                Koka upp juice, socker och sambal oelek. Red av med lite maizena eller potatismjöl utrört i lite kallt vatten. Låt juicen kallna.
            
3
                Lägg en klick glass i varje tallrik och ringla över chilijuicen. Garnera med vispad grädde och en kvist citronmeliss.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






