Du behöver
- 4 dl vetemjöl
- 2 dl strösocker
- 2 tsk bakpulver
- 2 tsk vaniljsocker
- 2 msk kakao
- 100 g mjölkchokladknappar
- 100 g smör
- 1.5 dl mjölk
- 2 st ägg
Frosting
100 g smör
4 msk nutella
100 g färskost
2 dl florsocker
Garnera med
chokladägg
Ugn: 200°
Gör så här
Blanda mjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker, kakao och chokladknappar i en skål.
Smält smöret, häll i mjölken och vispa i äggen. Rör ner smörblandningen i de torra ingredienserna. Rör om till en jämn smet.
Ställ muffinsformar i ett muffinsbleck. Fördela smeten i formarna. Grädda mitt i ugnen i 14 minuter. Låt svalna.
Frosting: Vispa ihop smör, nutella och färskost. Vispa i florsockret och vispa frostingen fluffig. Spritsa den på muffinsen. Garnera med chokladägg.