Stort horoskop: Så blir julen 2022 för ditt tecken

Vad för julen med sig till ditt stjärntecken? Hemmets Journals populära astrolog Heikki Vesa har studerat stjärnorna!

Väduren ca 20/3 – 19/4

En för väduren spännande och efterlängtad tid tar nu under julen ett fast grepp om dig och hela du ska känna av att nu får du det både trivsamt och avkopplande skönt. Var du än tänker fira din jul så ska du ha det skönt och rart mysigt.

En julklapp tycks vara på väg till dig innehållande något som har med teknik och data att göra. Njut till ett dignande och skönt dukat julbord. Ät av god mat samt gotter och god dryck. Hela ditt sinnelag tycks vara uppfyllt av umgänge och lekar med familj och vänner. Ett överraskande men kärt besök kan du få. Stjärnorna önskar dig en God Jul.

Oxen ca 20/4 – 20/5

Nu kan det bli tal om en händelserik och spännande jul tillsammans med familj och en del vänner. Det tycks passa dig förträffligt bra och du ses skina som en sol av glädje att få vara tillsammans med de dina. Du tycks höra till dem som har lyckan att slippa ha med otrevligheter att göra. Här hörs glada julsånger och skratt och glädje att dela ut till de dina.

Där finns även en julklapp till dig och den kan innehålla något läsbart för dig att intressefullt ta del av. Njut av julbordets läckerheter och låt dig få bli ompysslad när någon i din familj så vill göra. Ha en riktigt God Jul.

Tvillingarna ca 21/5 – 20/6

Nu är det tomtens tid och du tycks vara full av glädje över detta. Du har en inspiration som fyller dig av glädje och du är inne på att inhandla julklappar till de dina. Inom arbetslivet kan du ha det jobbigt men du ska vara omtyckt av kolleger och vänner och just för ditt så glada sätt att vara. Att få fira och aväta ett julbord ger dina smaklökar fin näring och där hörs glada skratt av alla som gästar julbordet.

Ett julpaket som ligger där under granen är adresserat till dig. Det kan vara en bok eller en väldoft men glad blir du. Ha nu en riktigt God Jul.

Kräftan ca 21/6 – 21/7

I bästa och raraste tankar ska ditt julfirande börja. Ett härligt julbord att aväta, där godsaker tycks locka dig väl. Det ska vara en bra jul du firar men du kan stundtals känna dig litet ensam så kanske drar du dig litet undan och vila i lugn och ro.

Du ska ha en annars så fin och lugn jul där det ska finnas julpaket med ditt namn på. Det kan innehålla något som tycks ha med kläder att göra så du kan få något fint att visa upp dig i. Det som har med data kan även det vara något som kommer dig väl till glädje. Du har en sund och fin jul att se fram emot så ha en riktigt God Jul.

Lejonet ca 22/7 – 22/8

Även om du kan känna dig en aning ensam så ska du tydligen enligt mina stjärnor komma att ha ett förstklassigt julfirande. Där glädjen står högt i tak och där hörs skratt och även sång tonar sig fram till ditt öra. Ett julbord med nog så mycket för att stilla längtan efter julens alla godsaker. Familj och vänner tycks vara väl överens om att fira en riktigt god och snäll jul.

Under granen kan där finnas ett paket som innehåller fotografier och något spännande och för dig trivsamt att få klä dig i. Du njuter av julen och finner dess sällskap vara av raraste sort. Ha nu en riktigt God Jul.

Jungfrun ca 23/8 – 22/9

Julafton närmar sig och med den massor av nytt att få lyssna till. Händelser av kanske litet spännande slag som har hänt någon i din krets. Ja man kan se ett familjemöte så här till julafton som något som ger kanske litet överraskande besked om de dina. Julbord finns det dukat och klart och även om där kan finna någon i familjen som inte har tillgång och möjlighet att dela samvaron så blir det ändå trivsamt

En julklapp till dig kan innehålla väldoft och en inbjudning till en konsert att få lyssna till. Ha nu en riktigt God Jul och krama de dina i skönaste omtanke.

Vågen ca 23/9 – 22/10

Du tycks vara så fartfylld så kanske du tar dig en resa till ett varmt land och där avnjuter din jul. Familjen är viktig att ha sitt umgänge tillsammans med, nu speciellt så här i jultider. Så stannar du hemma så får du uppleva julen i familjens sköte och det måste ju vara väl så bra. Så fira julen tillsammans med de dina och låt den goda julmaten finns sin väg till din aptit.

Julklapp får du nog säkert och det kan vara innehållande byggvaror och därtill snygga kläder. Så stjärnorna talar om att du ska kunna ha en liten varierande jul men du får det trivsamt var du är, ha en riktigt God Jul.

Skorpionen ca 23/10 – 21/11

Inom utbildning och kanske inom något som har med vård att göra kan du finna vara bra att få arbeta med nu under jultiden. Du är en god arbetsledare och när det gäller var du ska fira julen så är det tillsammans med din familj som du får det som allra bäst. Bara bestäm själv hur du vill ha det och låt julmaten dig väl locka och smaka med alla sina godsaker.

Du har ganska så lätt för dig att finna rätt julpaket till de dina. Där ska även finnas ett julpaket till dig själv och det kan innehålla ett smycka av litet dyrbarare sort. Ha en riktigt skön och God Jul.

Skytten ca 22/12 – 21/12

Stundtals så kan du nästan som känna för att det mesta är tråkigt och bara jobbigt. Kanske så har det varit så men nu kommer julen in i ditt liv och med den glädjen. Du kommer att få höra mer av vänliga omkramningar och umgänge i glad familjemiljö. Julmat finns även hos dig och ditt julbord räcker väl till för att mätta och få alla att känna sig väl undfägnade.

Granen finns även där och visst finns där paket även till dig. Det kan innehålla ett dataprogram av något slag och även ett mjukt paket som innehåller något i klädväg som kan glädja dig väl. Ha nu en verkligt God Jul.

Stenbocken ca 22/12 – 20/1

Nu kommer julglädjen in i ditt liv och med den blir allt så spännande och skönt avkopplande för dig. Du kan ha tankar om att resa bort och få fira din jul på en annan ort och gör du det så får du det lyckosamt. Du är värd en skön vila så låt dig själv få vara litet lat och låt andra få passa upp på dig.

Dit du kommer att fira din jul ska det finnas ett väl tilltaget julbord med alla former av smakfull mat och godis att skämma bort dig med. Så se julen an med stor glädje och låt dig få vara tomtens bästa vän och bara njut av allt det sköna med din familj. Under granen väntar ett paket med ditt namn. Det kan innehålla konstnärsmaterial av något slag. Ha en riktigt God Jul.

Vattumannen ca 21/1 – 18/2

Du är kanske det av alla stjärntecken som kommer att få det som allra rarast och bäst nu under jultiden. Där finns tydligen ganska så många som vill vara i ditt sällskap nu när julen börjar. Blir du bjuden till julfest så bara gå så får du fin avkoppling och får möta familj och vänner så kära. Visst finns det god mat att testa dina smaklökar på.  Där finns även godis och dryck av alla de slag så nog blir du undfägnad.

Vattumannen är speciellt omtyckt nu under julen. Ett julpaket till dig kan innehålla en väldoft och ett vackert smycke att glädjas till. Stjärnorna önskar dig en God Jul.

Fiskarna ca 19/2 – 19/3

Många i tecknet kanske känner sig ensamma men då tycker stjärnorna att du ska söka dig ut på ett mera kommunalt firande av julen. Du ska enligt stjärnorna få en riktigt god jul och du kan finna nya vänner att få umgås med så visst blir julen god och välgångsönskande för dig. Det finns något i ett paket för dig och det kan ha med kläder och böcker att göra.

Det finns en del födda i fiskarna som vill resa ut till ett julfirande utomlands och du skulle finna det vara både roligt och spännande. Med ditt så glada sätt finner många dig vara en härlig vän så ha nu en riktigt God Jul.

Scroll to Top