TV: Här är paradisön där du kan simma med grisar

På ön Big Major Cay i Bahamas så är det inte delfiner folk vill simma med. I stället har ön blivit känd för sina simmande grisar som gärna badar med turister. Kolla in videon här nere.

Big Major Cay, eller Pig Island, som den kallas, är en liten öde ö i Bahamas. Ön är känd för sina simmande grisar. Hur de snälla badgrisarna har hamnat där är oklart, men myten säger att sjömän lämnade grisarna där för länge sedan för att fungera som matreserv. Sjömännen kom aldrig tillbaka och grisarna trivdes på den lilla ön. 

Nu har grisarna gjort ön till ett hett resmål där en simtur med grisarna står högt på många besökares önskelista. Här kan du kolla in bilder som kommer att göra dig riktigt sugen på upplevelsen. Tänk dig vilka roliga instagrambilder man skulle få!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top