Blöder igenom

Blöder igenom Hej!Om jag har binda blöder jag nästan alltid igenom på sidorna ganska långt fram. Och om jag sover med binda, även “Nattbinda” så...

Blöder igenom

Hej!
Om jag har binda blöder jag nästan alltid igenom på sidorna ganska långt fram. Och om jag sover med binda, även “Nattbinda” så kommer det blod långt bak i trosorna. Har ni några tips?

Svar:

Hej!
Du har säkert provat det mesta men att du blöder igenom långt fram kan bero på att du sätter bindan för långt bak eller att du skulle behöva använda nästa “storlek”. Bindor med vingar brukar skydda lite mer och tänk på att använda trosor som sitter åt. Det kan också vara så att du har riklig mens, det betyder att du blöder mycket och måste byta binda ofta under dagarna. Om det är så, så råder jag dig att söka upp din ungdomsmottagning och där prata med barnmorskan. Man kan behöva kolla blodvärdet om man blöder mycket och det finns också tabletter som man kan ta som minskar blödningen./Monica

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top