Att gilla någon

Att gilla någon Hur ska man visa att man gillar en kille? Jag är 15 snart och gillar en kille jättemycket, men jag vet bara...

Att gilla någon

Hur ska man visa att man gillar en kille?
Jag är 15 snart och gillar en kille jättemycket, men jag vet bara inte vad jag ska göra för att få honom att se det. Vi snackar ibland, och ibland känns det som att han ger mig blickar, fast det är ju inte säkert att han gillar mig. Om det nu är så att jag får reda på att han gillar mig, vad ska jag göra då?

Svar:

Hej
Det är alltid lite knepigt när man inte vet om ens känslor är besvarade. Ni pratar med varandra och det är en bra början. Eftersom du gillar honom jättemycket så kanske du måste våga lite mer för att få veta om han gillar dig. Föreslå att ni ska göra något tillsammans. Finns det någon ungdomsgård eller något annat ställe där ni ungdomar brukar träffas så kan du ju höra om han tänker gå dit någon kväll och om ni kan ses där. Andra förslag är bio, bowling eller annat som du tror att ni båda tycker är kul. Det krävs mod att fråga och du kan få ett nej, men då har du i alla fall försökt. Om du får veta att han gillar dig så blir det lättare att ta första steget eftersom han då troligtvis säger ja till dina förslag. Resten borde lösa sig eftersom han då också är intresserad och vill träffa dig./Monica

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top