Träna rumpan?

Träna rumpan? Hej! Jag skulle bli enormt tacksam om jag skulle kunna få några träningstips om hur jag kan träna rumpan. Det är nämligen så...

Träna rumpan?

Hej!
Jag skulle bli enormt tacksam om jag skulle kunna få några träningstips om hur jag kan träna rumpan. Det är nämligen så att jag råkar ha en enorm bakdel som jag blir retad för. Killarna i min klass nyper mig nästan alltid i rumpan när jag går förbi och säger sedan saker som “Oj då jag tänkte inte nypa dig, men det är så svårt och missa den där jättehäcken”. Tack på förhand.

Svar:

Hej
Träningstips för rumpan kan du säkert be din idrottslärare om. Det finns så många olika sätt att träna på och för en del övningar behöver man få en bra instruktion om hur man ska göra. Jag blir mer bekymrad över hur killarna beter sig mot dig. Dom har absolut ingen rätt att göra så här. Säg ifrån nästa gång det händer så att du visar att du inte accepterar deras sätt. Din rumpa får se ut hur som helst det har dom inget med att göra. Om de fortsätter be om hjälp från någon vuxen i din omgivning du kan vända dig till någon lärare, kuratorn eller skolsköterskan./Monica

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top