Hur onanerar man?

Hur onanerar man? Hejsan!! Jag har 2 frågor om onani: 1.från vilken ålder är det normalt att onanera?2. hur gör man? Jättetacksam för svar! /...

Hur onanerar man?

Hejsan!! Jag har 2 frågor om onani:
1.från vilken ålder är det normalt att onanera?
2. hur gör man?

Jättetacksam för svar! / En tjej

Svar:

Hej en tjej
1.Det finns ingen speciell ålder då människor börjar onanera. Redan små barn rör ogenerat vid sina egna könsorgan då de upplever det som något skönt. Många vuxna onanerar men inte alla. Det är lika normalt att onanera som att inte göra det. Det är absolut inte farligt att onanera. Det kan vara ett sätt att lära känna sin kropp, för att veta var det är skönt att bli smekt och för att veta hur kroppen reagerar.
2.Det finns väldigt många sätt att onanera på. En del använder fingrarna, vissa använder hela handen på klitoris och smeker kroppen med den andra. Olja kan användas runt snippan och en del duschar med handduschen. Vissa sticker upp ett finger i slidan, allt beroende på vad som känns skönt. Därför finns det massor med olika sätt. Utgå från dig själv och pröva dig fram, onanerar man mycket kan slemhinnorna blir ömma och då är det bara att låta bli några dagar./Monica

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top