Upplev friheten med Elopeds elmopedbil X4e – utan körkort

Packa fikakorgen till dig och en vän, åk och storhandla eller ta med hunden ut i naturen. Med elmopedbilen X4e från Eloped kan du få ett friare liv genom att ta dig dit du vill, när du vill, smidigt och bekvämt.

Vi vet alla att en bil ger ökade möjligheter som att till exempel enkelt kunna åka på spontana utflykter, storhandla eller upptäcka nya promenadstråk med hunden. Ökade bränslepriser och bättre miljötänk har dock gjort att valet att ta bilen inte alltid lika självklart. Och det är det förstås inte heller att ha körkort. Med en elmopedbil kan du ta dit du vill på ett smidigt och utsläppsfritt sätt, utan krav på körkort.

Kör bil utan körkort

Oavsett anledning till att du är nyfiken på ett fordon utan krav på körkort så är förmodligen Eloped X4e ett bra alternativ. Det är deras mest populära elmopedbil och finns i både 45km/h och 25 km/h, varav den sistnämnda går att köra utan körkort.

Elopeds X4e är en smidig, tystgående och användarvänlig elmopedbil med med ett starkt litiumbatteri. Modellen har flera finesser för en behaglig körning. Jämfört med liknande på marknaden har denna ett förmånligt pris och i det ingår bland ett underhållningssystem med bluetooth och ett hydrauliskt skivbromssystem. Dessutom erbjuder de numera sitt premiumpaket som standard, och i det ingår bland annat backkamera, värmare och sollucka – tre finesser som alla höjer din körupplevelse.

Modellen har även gott om plats för både matkassar och hunden, så att du kan få med dig allt du vill när du ska ut och åka.

Stark motor med enkel laddning

Du kan köra din Eloped X4e körkortsfri på allmän väg och på cykelbana. En laddning tar dig cirka 80 kilometer, och när det blivit dags att ladda gör du det enkelt i ditt vanliga vägguttag eller i publika laddstolpar med Elopeds laddadapter Ella.

Tack vare att bilen drivs på el kan du alltså ladda den enkelt när och var du vill. Du behöver inte heller styras av höjda bensinpriser, och kanske framför allt – du kör klimatsmartare.

Högklassig kundservice

Eloped är ett etablerat och pålitligt företag som har varit verksamma i branschen i över femton år. Med deras erfarenhet och expertis får du inte bara en produkt av högsta kvalitet, utan även ett brett servicenät som täcker hela landet. På så vis kan du få hjälp där du bor, allt för att ditt ägande ska vara så tryggt och smidigt som möjligt. För att det ska vara om möjligt ännu tryggare att äga ett elfordon från Eloped erbjuder de två års garanti på sina fordon, och ett års garanti på batterierna. Dessutom levererar de alltid från etablerade transportörer, och när du får hem din elmopedbil är den fulladdad och redo att användas på vägarna. Gör dig redo för ett friare liv och alla andra fördelar med en elmopedbil från Eloped!

Läs mer på www.eloped.se/elbil

7 anledningar att välja en elmopedbil från Eloped

– 2 års garanti på maskinen och 1 år på batteriet
– bra förvaringsutrymme och plats för hunden
– laddas i vanligt uttag och publika laddstolpar
– förstklassig service oavsett var du bor
– stark motor och lång räckvidd
– redo att använda vid leverans
– inget krav på körkort

Om Eloped

Sedan starten 2007 har Eloped erbjudit elfordon av hög kvalitet, som är säkra att använda och designade för att passa svenska förhållanden. De erbjuder elfordon med tillhörande högklassig service till privatpersoner och företag över hela landet för en fulländad användarupplevelse. De har dessutom ett brett butiks- och återförsäljarnätverk i Sverige. Vill du veta mer? Besök www.eloped.se eller ring 040-30 92 92.

Vill du veta mer? Besök www.eloped.se eller ring 040-30 92 92.

Läs även: Ett friare liv utan begränsningar– med en Eloped

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top