Piffa upp hemmet – tävla om 10 liter väggfärg från Alcro

Under sensommaren börjar vi spendera allt mer tid inomhus igen och kanske blir du sugen på att ge dig hem ett lyft. Ett sätt att göra det på är genom att måla om. Kanske vill du ge dina köksluckor ett lyft, måla om en möbel eller kanske väggarna i något rum. Just nu tävlar vi ut 10 liter väggfärg från Alcro tillsammans med Sveriges Färg- och Limföretagare!

Färgen som tävlas ut är Alcro senaste innovation A1. Information om färgen hittar du på alcro.se

Piffa upp hemmet – tävla om 10 liter väggfärg från Alcro

Att måla om ett eller flera rum i hemmet är relativt enkelt, men det gör stor skillnad för hemmets karaktär. På alltommalning.se finns massor av tips och instruktionsfilmer om målning, både när det kommer till att måla om väggar men även möbler, golv, snickerier etc. Du kan bland annat läsa om hur du går till väga när du ska måla över tapeter, eller hur du målar och spackar släta väggar

På alltommalning.se hittar du även svaret på tävlingsfrågan!

Tävla här: 

För att delta i tävlingen behöver du svara rätt på frågan nedan, samt motivera kort varför just du ska vinna.  

1:a pris: 10 liter av färgen A1 i valfri kulör från Alcro, som är en av medlemmarna i Sveriges Färg- och Limföretagare.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top