Skådespelarna från föreställningen om Hilma af Klint hänger med på Kulturkryssningen!

Nu står det klart att skådespelarna Sofia Ledarp, Frida Hallgren och Tova Magnusson, som alla tre är aktuella i föreställningen ”Kretsen – Om Hilma af Klint”, följer med på Icakurirens Kulturkryssning!

Följ med oss på kryssningen för nya, inspirerande kulturmöten den 12-13 november. Under ett dygn bjuder vi på intressanta möten med skådespelare, författare, kulturprofiler, underhållning och livemusik. Du får också njuta av god mat och dryck på färden genom Stockholms vackra skärgård. Så ta med dig en vän och följ med oss på en kulturell resa i höst!

Möte skådespelarna som är aktuella i teatern ”Kretsen – Om Hilma af Klint” på Kulturkryssningen! Foto: Felix Swensson

Möt skådespelarna och få smakprov från repetionerna

Under kryssningen får du lyssna till samtal med skådespelarna Sofia Ledarp, Frida Hallgren och Tova Magnusson som alla tre är aktuella i föreställningen ”Kretsen – Om Hilma af Klint” med urpremiär senare i höst på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Vi kommer också på scenen få ta del av ett smakprov från repetitionerna inför premiären 9 december. Kulturhuset Stadsteaterns teaterchef Maria Sid leder och deltar i samtalet.

Läs mer om kryssningen och boka här

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top