Hallå där – David Hellenius!

Programledare för TV4:s nya sång- och gissningstävling "Masked singer".

Varför är ”Masked singer” den perfekta fredagsunderhållningen?

– Det är ett riktigt familjeprogram! Alla kan vara med och gissa vem som döljer sig bakom masken! Panelen är proffs på humor och maskerna är helt galna. Jag hoppas att det kan bli ett nytt ”Let’s dance”. Formatet finns i 43 länder och har gjort succé överallt, så det känns riktigt pirrigt. Dessutom konkurrerar vi med ”Bäst i test” på samma sändningstid.  


Vilken är din drömkändis 
att få avslöja?

– Får jag drömma fritt? Någon i kungafamiljen – eller Zlatan! Men om jag tänker mer realistiskt… Anders Tegnell vore kul!


Vilka styrkor och svagheter 
har ­panelen?

– Nour el Refai är smart och analyserande. Felix Herngren är rolig och gissar brett, å andra sidan är han både rörig och ansiktsblind. Pernilla Wahlgren är bra på röster och känner 80 procent av kändis­eliten – och Måns Zelmerlöw har väl gått i skolan hos dem allihop. Alla är olika och det är bra – men å andra sidan är det riktigt svårt att gissa, eftersom det inte är artister som sjunger utan allt från programledare till sportstjärnor.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top