Chefredaktör Åsa Holmström om Linda Skugges krönika

Flera läsare har hört av sig till redaktionen apropå Linda Skugges krönika som berör corona. Vi har flera veckors pressläggning, från skriven text till tryckt...

Flera läsare har hört av sig till redaktionen apropå Linda Skugges krönika som berör corona. Vi har flera veckors pressläggning, från skriven text till tryckt tidning, och när krönikan skrevs för en månad sen var läget ett helt annat. Men vi borde naturligtvis ha tänkt på att saker snabbt kan förändras när det gäller såna här kriser. 

Det var ett misstag av oss på redaktionen. Linda själv är mycket ledsen, det var inte alls hennes mening att ställa till skada, utan mer att uppmana till livsglädje och styrka. Men vi tror och hoppas att människor nu förstår allvaret. Icakuriren står självklart bakom myndigheternas rekommendationer.

Bästa hälsningar, 
Icakurirens chefredaktör

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top