• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 7 presenttips till alla hjärtans dag

  Katten, grannen, systern, sambon... Att ge bevis på kärlek är lika viktigt som att få. Idag firar vi alla vi tycker om genom att skämma bort dem lite extra – här är 7 presenttips till dig som är ute i sista minuten!

  1. Räddaren i nöden

  Om hjärtat stannar är varje minut livsviktig. Livräddande insatser med hjärtstartare inom tre minuter ger den som drabbas 75 procents chans att överleva. En hjärtstartare kan därför vara en klok investering för en bostadsrättsförening eller samfällighetsförening på landet. Det finns hjärtstartare från cirka 10 000 kronor. Läs mer hos Svenska rådet för hjärt- och lungräddning, googla "hlr rådets hjärtstartare rekommendationer pdf". 

   

  2. Hjärtelott

  Ge bort en "Hjärtelott" och ge någon chansen att vinna 25 miljoner! Allt överskott från lotterna går för övrigt tillbaka till föreningslivet i Sverige och under feb går ett extra överskott till hjärtforskning, hjärtebarnsfonden och Riksförbundet HjärtLung. 

   

  3. Vackra hjärtan på tråd

  Blygsam men vacker och charmig är lyktrankan eller hjärtan på tråd som den också kallas. Dess hjärtformade blad växer parvis. Lättskött och trogen med om den inte vattnas för mycket. 49 kr, Blomsterlandet.

   

  4. Romantisk flykt

  Ge bort några timmars romantik. Idag är det premiär för Emma, ett kostymdrama som bygger på Jane Austens klassiker från 1816 med samma namn. 

   

  5. Kärlekens doft på tub

  Sköt om dina eller vännens ­händer med en doft av ros. Handkrämen British Rose absorberas direkt av huden och får plats i handväskan. 30 ml, 60 kr, The Body Shop. 

   

  6. Knäppt med hjärtan

  Ge bort något värmande till någon annan eller dig själv. Rosacerise kofta i alpackablandning med puffärmar och hjärtknappar i guld, XS–L, 790 kr, & Other Stories.  

   

  7. Kom ihåg kissen

  Extra gos eller ett eget krypin? Glöm inte bort kisse! Katthemmet Lurvig funkar även som sängbord med klösvägg på framtsidan.  Br 33 cm, dj 38 cm och höjd utan ben, 33 cm, 449 kr, Ikea.

   

 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!