Se Anja Pärsons och Filippa Rådins julkampanj i samarbete med Ellos

Anja Pärson och Filippa Rådin har tillsammans med Ellos designat plagg för den jul de själva firar: Sköna kläder för morgonens pyjamasmys, samt festligare alternativ till kvällen.

En avslappnad pyjamaskollektion för hela familjen och glittriga partystassar för stora och små – det är resultatet när Anja Pärson och Filippa Rådin samarbetat med Ellos inför julen 2018. Paret har varit involverade i hela designprocessen från moodboards och skisser till färdiga plagg. 

I kampanjen får vi en smakbit av hur julen firas hemma hos familjen Pärson/Rådin.

Se Anja Pärsons och Filippa Rådins julkampanj i samarbete med Ellos
Anja har på sig guldfärgad topp 499 kr, svarta byxor 499 kr. Filippa har på sig stjärnmönstrad tröja 599 kr, stjärnmönstrad kjol 499 kr.

– Julen med oss ser lite olika ut beroende på var vi befinner oss, men gemensamt med alla ställen så är frukosten och en lång morgon viktigt. Vi kommer sällan igång med frukosten innan det nästan är tid för lunch. Barnen får ett morgonpaket och sen myser vi i pyjamas in i det sista innan vi går ut och rör på oss en stund. Aktiviteten på jul varierar mellan pulkaåkning, skridskor, skoterkörning eller en längdtur. Men ut i snön är ett måste innan vi snabbt kommer in och fikar och tittar på Kalle Anka. Efter Kalle är det dags att byta om till fina kläder och… öppna paket, berättar Anja och Filippa i ett pressmeddelande.

– Vi klär alltid upp oss under julens alla högtidsdagar, såväl vuxna som barn. Klänningar på oss och Emmi medans pojkarna har chinos och skjorta med fluga ibland.

Se Anja Pärsons och Filippa Rådins julkampanj i samarbete med Ellos
Anja har på sig wrapklänning 499 kr.

Detta återspeglas också i kampanjen, som består av just en pyjamaskollektion och en kollektion med partykläder. Festkläderna går i för säsongen passande mörka kulörer som svart, blått och grönt, med inslag av silver och guld. Materialvalen har fallit på sammet och chiffong med detaljer av spets och paljetter.

I pyjamaskollektionen är det fullt fokus på avslappning och mys. Här ser vi sköna kläder i glada färger. 

Se Anja Pärsons och Filippa Rådins julkampanj i samarbete med Ellos
Anja har på sig t-shirt med text 249 kr, kjol 499 kr. Filippa har på sig klänning med paljetter 799 kr.

Enligt Anja och Filippa själva har arbetet med kampanjen varit ett projekt för hela familjen. Parets tre barn har varit involverade i designprocessen och kommit med förslag och önskemål.

– Barnen har fått se skisser och vi har pratat om arbetet hemma vid köksbordet. Elvis ville ha en tröja med paljetter där man kan ändra motiv. Det viktigaste för barnen är alltid att det ska vara sköna plagg att ha på sig.

Kollektionen med festkläder släpps den 24 oktober och pyjamaskollektionen den 28 november, på ellos.se.

Se Anja Pärsons och Filippa Rådins julkampanj i samarbete med Ellos
Filippa har på sig morgonrock 399 kr. Anja har på sig pyjamaströja 249 kr, matchande byxor 249 kr. Emmi har på sig pyjamas 249 kr. Pojkarna har på sig pyjamas 249 kr.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top