Vinn biobiljetter till Monky – julens stora svenska familjefilm

Ta med dig familjen på bio i mellandagarna.

Frank, 11 år, hittar en dag en livs levande apa i familjens trädgård. Apan kallar de för Monky och med henne startar ett spännande och roligt äventyr för hela familjen. Men det går snart upp för dem att Monky inte är en vanlig apa och att det inte var en tillfällighet att hon dök upp just i deras trädgård. Vem är hon? Var kommer Monky ifrån och går det att hemlighålla henne för byn? Ett varmt och fartfyllt äventyr tar Frank och familjen från Sverige till Thailands djupaste djungel.

Nu ger vi dig chansen att tävla om fyra biobiljetter till filmen – perfekt för familjen i mellandagarna. Allt du behöver göra är att svara på frågan nedan och motivera varför just du ska vinna. Senast den 17 december vill vi ha ditt svar. Lycka till!

Se den spännande trailern:

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top