• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Icakurirens Afton – en kväll full av upplevelser!

  I år fyller Icakuriren 75 år. Det vill vi fira med er läsare! Välkommen på en inspirerande kväll då vi både får beröras och ha kul tillsammans.

  Icakurirens Afton – en kväll full av upplevelser!

  Nu firar vi med en inspirationsafton, fylld av inspiration och glädje. Vi bjuder på kunskap, skratt och möten med intressanta människor. Icakurirens redaktion är självklart på plats och minglar med våra trevliga läsare.

  Köp din biljett här!

  Det blir ett fullspäckat program med spännande föreläsningar, gripande historier, personliga möten, mingel med mat och dryck, modeinspiration, underhållning och flera överraskningar! 

  Möt Icakurirens stylist Hedvig Andér från "Modejouren" som den här aftonen kommer att ge stiltips. På plats är också Birgitta Rasmusson, älskad bakdrottning i tv-programmet Hela Sverige bakar. På Icakurirens inspirationsafton bjuder hon på sina kunskaper om det klassiska kafferepet.

  Dessutom spelar Uppsala stadsteater upp  ett unikt smakprov ur uppsättningen av Selma Lagerlöfs Den Löwensköldska ringen – trilogin. Och vi för ett samtal med regissören Anna Azcárate. Vi kommer även att underhållas av musikgenierna  Martin Rolinski, Fredrik Berglund & Karin Eklundh som är grundare till fantastiska körupplevelsen We are Voice!

  Vi gästas också av magikern Caroline Ravn och våra egna skribenter Tara Moshizi & Johan Croneman .

  Detta och mycket mer kommer vi att bjuda på under Icakurirens exklusiva inspirationsafton.

  Birgitta Rasmusson – en mästare på kakor

  Kom och träffa Sveriges kakdrottning på Icakurirens inspirationsafton! Birgitta Rasmusson är mångårig medarbetare i Icakuriren, och var under 20 år chef för för ICA:s provkök. Under Icakurirens inspirationsafton bjuder hon på underhållande föreläsning om kafferep.  

  Hedvig AndérIcakurirens stilexpert: "Alla kvinnor kan klä sig vackert"   

  Hedvig Andér arbetar som kostymdesigner för film, teater och TV men är mest känd som stylist, bland annat i Icakuriren och tv-programmet Go´ kväll.

  Under Icakurirens afton bjuder Hedvig Andér på sin kunskap om hur man kan klä fram sitt bästa jag.

   Hennes mantra lyder "Alla kvinnor kan klä sig vackert oavsett ålder och storlek. Hemligheten är att lära sig se sin kropp och sitt utseende som en tillgång, att lägga fokus på rätt ställe."

   We are Voice– integrerad körsång!

  Möt några utav grundarna och körledarna i We are Voice: Martin Rolinski, Fredrik Berglund & Karin Eklundh som kommer att bjuda på fantastiska musikupplevelser från scen under kvällen och berätta mer om världens största kör!

   

   

  Caroline Ravn– professionell magiker!

  "- Att trolla är som en drog" menar Caroline som på plats berättar för oss om resan från präststudier till att bli trollkarl på riktigt. Hon är kvinnan som bytte andlig magi mot en mer världslig sådan. Under kvällen väntas även ett showinslag av standup magic.

   

  Allt detta ingår:

  • Inspirerande föreläsare och gäster
  • Mat
  • Dryck
  • Härlig goodiebag
  • Träffa redaktionen
  • Tävlingar & överraskningar

  Datum 21 oktober 

  Plats Södra teatern, Stockholm  

  Tid Kl 16.00 – 21.00

  Pris: 695 kr

  KÖP DIN BILJETT HÄR!

   

  Inte bosatt i Stockholm?

  TIPS! Med rabattkoden KURIR får du som deltagare på Icakurirens Afton 20% rabatt på rummen på Scandic Sjöfartshotellet (som ligger alldeles i närheten av Södra teatern) mellan den 20 - 22 oktober.

  Boka ditt rum HÄR
 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!