• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Sanna Nielsen: Jag har förlåtit dem som mobbade mig

  Privat är hon blyg men i rampljuset vågar hon ta plats. Snart står sångerskan Sanna Nielsen på Sveriges mest ärofyllda scen – som allsångsledare på Skansen.

  Sanna Nielsen: Jag har förlåtit dem som mobbade mig
  Nu känns det som att jag äntligen har landat i min ålder. Foto: Peter Knutson

  Hållningen är påfallande rak. Jodå, Sanna Nielsen har börjat träna. Fyra gånger i veckan kör hon helt slut på sig tillsammans med en PT, personlig tränare. I ett år har hon varit träningsfreak, och det börjar ge resultat. 

  – Hm, ska jag eller ska jag inte?

  Säger hon och sneglar på fatet med mandelkubb. Efter intervjun ska hon träffa PT:n igen, och hon behöver energi. Egentligen borde hon äta ett stadigt kesomellanmål, men hon har glömt att handla. 

  – Jag hade länge problem med nacke och ländrygg. Jag är lång, 180 centimeter, och har en rätt stor byst. Men sedan jag började träna har jag inte behövt gå till naprapaten. Jag känner mig stark. Jag kan till och med skönja muskler på överarmarna. 

  Och inte nog med det, hon har också blivit piggare. 

  – Jag vaknar tidigt på morgonen och sover bra om natten. En följd av träningen är att jag äter bättre mat. Jag och sambon äter mest sallader i veckorna. En hälsosam livsstil är nödvändig för mitt jobb. När jag står på Skansenscenen i sommar vill jag utstråla styrka, inte uppfattas som osäker. Och man blir stark av att träna, både fysiskt och psykiskt. 

  Tidigare under dagen har Sanna Nielsen gjort en plåtning för ett tränings-
  magasin – endast iklädd sport-behå och ett par shorts.  

  – Jag har alltid varit väldigt osäker i min kropp. Jag är helt enkelt en blyg person. En sådan som inte visar mig på stranden i bikini. Att fotas i behå hade varit otänkbart för bara ett år sedan, men på senare tid har jag tänkt om. Jag kan ju inte säga att jag är stolt över den jag är, och över hur jag ser ut, och sedan inte våga visa upp mig. Det är dubbelmoral. Jag kände att jag var tvungen att ta mig ur min "comfort zone".

  Läs vidare på nästa sida>>

 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!