Bilder: Veckans husdjur x 5

Har du någon härlig, rolig eller fin bild på ditt husdjur, som du vill dela med dig av? Skicka den till oss och skriv några rader, gärna ålder, ras, personlighet eller speciella egenheter. Bilden belönas med ett dvdpaket för familjen bestående av filmerna Home och Second Best Exotic Marigold Hotel, värde ca 300 kr.

 Ställ frågor till våra veterinärer

Bilder: Veckans husdjur x 5
Här är det lugn och ro Här har hönan Fanny sökt skydd hos Getagumman. Tuppen älskar Fanny, Fanny älskar inte tuppen, som ska på henne hela tiden. Hit intill Getagumman vågar inte tuppen gå. Visst ser det mysigt ut?

Anette

Bilder: Veckans husdjur x 5
Ockuperat fågelbad
Hej, för två år sedan pensionerade jag mig och kunde låta två önskningar gå i uppfyllelse. Skaffa hund igen och starta eget. Bland alla avskedspresenter var det vackra betongfatet en. Där fann jag lille Charlie sovande, en ljuvlig liten Japanese chin. Nä, det blev aldrig
något fågelbad…

Med vänlig hälsning Leni Arenskogh

Bilder: Veckans husdjur x 5
En favoritplats för Jönsson
Höstens favoritlek för Jönsson, 1 1/2 år, har varit att få gömma sig i lövhögarna från lönnen.
Kurragömma både inne och ute är ett måste varje dag tillsammans med husse.

Christina Isacson, Timmersdala

Bilder: Veckans husdjur x 5
Ville – trädgårdens prydnad
Jag vill gärna skicka bild på vårt fina husdjur tuppen Ville. Han är vår “vandrande trädgårdsblomma”.

Raila Hedegaard-Friis, Älmhult

Bilder: Veckans husdjur x 5
Hjälper husse på jobbet
Boxern på bilden heter Malkin och är 4 1/2 år gammal. Han är för det mesta med sin husse Jocke på jobbet. De är rörinstallatörer. Han tror nog att han är en människa. Han vill, trots sin vikt på 38 kilo, gärna sitta i knät och vara nära människor. Han har koll när han sitter vid ratten i ”rörkrökarbilen”.

Inga-Lill Holmström

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top